Vates Alapítók

by barna

 • 100000 Ft

  Célösszeg
 • Ft

  Eddig összegyűjtött
 • 7

  Hátralévő napok
 • Céldátum

  Kampány vége
Eddig összegyűjtött :
0%
Minimum amount is Ft1000 Maximum amount is Ft Put a valid number
Ft

barna

20 Campaigns | 0 Loved campaigns

See full bio

Történetem

A Vates művészet-inspirált márka alapítói, Bárány Bence és Csányi Péter is futnak a Kikapcsért!

Luca és Viki, a Kikapcs két megálmodója régóta barátaink, így jól tudjuk, hogy milyen odaadással és elkötelezettséggel végzik a munkájukat, amivel a speciális nevelési igényű gyerekeknek és családjaiknak segítenek. A Vates számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, és örülünk, hogy most is beállhatunk egy jó ügy mögé. A gyűjtést a kedvenc Vateses zenekari kollaborációink újragondolásával és a több, mint 150 ezer főt számláló online közösségünk bevonásával akarjuk megtenni.

A futásról:

Bence a futást két éve kezdte, nyelvlógatva, szigorúan zárt futópályán, azóta ment már egy Vivicitta félmaratont, és újabban sokkal jobban élvezi a város közepén megtett kilométereket.

Peti egész életében mindennél jobban utálta a futást, inkább a konditeremben és a Crossfitben hisz. De mivel céljai között szerepelt mindig is egy félmaraton lefutása, és most nyáron a véletlenek folytán már-már szinte rendszeresen elkezdett futni, ezért most látta tökéletesnek a pillanatot, hogy a félmaratont kipipálja a listájáról.